19. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Opštinski odbor SNS-a Vladimirovci negira tvrdnje Aleksandre Krstić

 

 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Vladimirci odlučno negira sve navode bivše članice naše stranke Aleksandre Krstić, koja iz samo njoj znanih razloga, već danima govori najgore neistine o kolegama i stranci kojoj je do skoro pripadala.

Dešava se da ljudi promene mišljenje, odluče se za drugu političku opciju, ali to nikada ne bi trebalo da bude razlog za klevetanje dotadašnjih kolega i prijatelja. Ne ulazimo u motive Krstićeve da javno, na televiziji pokazuje falsifikovane, navodno stranačke dokumente, ali dobro pamtimo skandal koji je izazvala kada je ukrala telefon predsednika opštine, zbog čega je, uostalom, osuđena na 5 meseci zatvora, uslovno na 2 godine.

Imajući u vidu da je Aleksandra Krstić, uprkos šteti koju  pokušava da nam nanese bez ikakvog razloga, samohrana majka, do sada smo ćutali i nismo reagovali na seriju neosnovanih optužbi, koje su s njene strane upućene stranci. Ipak, ukoliko se ovi verbalni i ničim izazvani napadi nastave, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Vladimirci će pravdu potražiti na sudu. Pre svega zbog obaveze prema građanima , koji nam već godinama ukazuju poverenje, prepoznajući da  Srpsku naprednu stranku vode principi časti, istine i pravde. kaže se u saopštenju za javnost Opštinskog odbora SNS-a Vladimirovci.

Related posts

BRUKA, BRE! Udruženje novinara Srbije PODRŽALO skaradnu karikaturu „Danasa“ i optužilo vlast za TOTALITARIZAM (?!)

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić čestitao Božić

Zorana Stekovic

Mržnja zbog političke nemoći sve veća: Mnogi lideri vređani kroz istoriju, ali samo Vučiću napadaju decu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija