29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom

Ambasador Bocan-Harčenko uručio je predsedniku Vučiću pismo zahvalnosti predsednika Vlade Ruske Federacije Mihaila Mišustina, u kojem se između ostalog kaže:

 

„Želeo bih da Vam lično zahvalim na čestitki povodom mog imenovanja za predsednika Vlade Ruske Federacije.

 

Rusiju i Srbiju vezuju prijateljski i partnerski odnosi. Nastavlja se realizacija velikih projekata u energetici, industriji i infrastrukturi. Jačaju veze između poslovnih i društvenih struktura.

 

Vlada Ruske Federacije će nastaviti zajednički rad usmeren ka razvoju čitavog kompleksa rusko-srpske saradnje. Ubeđen sam da to potpuno odgovara dugoročnim interesima dveju zemalja.

 

Želim Vam, poštovani gospodine Predsedniče, dobro zdravlje i uspehe na Vašoj odgovornoj funkciji“, navodi se u pismu zahvalnosti premijera Mišustina.

 

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko razgovarali su o aktuelnim temama i situaciji u regionu, posebno o situaciji na Kosovu i Metohiji. Ovom prilikom sagovornici su razmotrili i program predstojećih poseta – dolazak ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u Beograd i prisustvo predsednika Vučića u Moskvi, na manifestaciji povodom obeležavanja 75-godišnjice Dana pobede u Drugom svetskom ratu.

 

Related posts

Predstavnice Pančeva na „Ritmu Evrope“ vredno uvežbavaju svoj nastup

Nikola Miloševski

Gradonačelnike građani da biraju neposredno

Nikola Toadjer

Tužilaštvo proverava sporne navode tvita Vesne Pešić

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija