20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Nega kose u toku zime

Tokom zime naša kosa je naročito podložna isušivanju, gubi sjaj i lepršavost. Glavni krivci za to su hladan vazduh napolju i zagrejane prostorije. Zbog toga bi u ovom periodu naročitu pažnju trebalo posvetiti nezi kose.

Februar je poznat kao mesec suve kože. To svakako utiče i na našu kosu, pa je bez obzira na vlagu koja je prisutna u zimskom periodu i kosa izuzetno suva, objašnjava frizer Branko Putić. Zbog toga je bitno da posvetimo pažnju nezi kose.

Važno je da pažljivo biramo preparate koje koristimo. Izbor kozmetike trebalo bi da bude u skladu sa karakteristikama kose i kože glave. Pripadnice lepšeg pola sve češće savete o nezi kose pronalaze na internetu.

Predstojeće sezone u trendu će biti „transparentne“ boje i kraće frizure. Savet stručnjaka je da je najvažnije da pravilno negujemo kosu, a najbolje je da se prilikom izbora preparata posavetujemo sa svojim frizerom.

Related posts

Ljubitelji vina u zajedničkoj misiji – povratak vinograda u Dolovo

Jasmina Petkovic

Jovanović uoči finala SIM u Sarajevu: Sve za dečije osmehe

Branislava Grčić

SNS : Javno-privatno partnerstvo za moderni komunalni sistem u Pančevu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija