24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika

SNS u ponedeljak o mogućim koalicijama

Vrh vladajuće Srpske napredne stranke, Predsedništvo i Glavni odbor, u ponedeljak će razmatrati eventualne predizborne koalicije za predstojeće izbore, saznaje „Poliltika“.

List u sutrašnjem broju piše da je gotovo izvesno da će se na izbornoj listi SNS-a „Aleksandar Vučić – za našu decu“ naći tradicionalni partneri – Socijaldemokratska partija Rasima Ljajića, Partija ujedinjenih penzionera Srbije Milana Krkobabića, Pokret socijalista Aleksandra Vulina i Pokret snaga Srbije Bogoljuba Karića.

Prema pisanju „Politike“, za sada je neizvesna saradnja sa Srpskim pokretom obnove Vuka Draškovića i Srpskom narodnom partijom Nenada Popovića, koji će najverovatnije biti na istoj izbornoj listi, ali će imati manje kandidata za poslanike.

Podseća se da je Izborni štab SNS-a nedavno odlučio da će se kao izborni uspeh računati samo više od 48,2 odsto dobijenih glasova, koliko je osvojeno na izborima 2016. godine.

Related posts

Vučić:Oni koji vređaju žene nisu deo pristojne Srbije

Mica Milakov

Vučić: Zlatni lav za mir – nagrada tihim i dobrim ljudima u Srbiji

Nikoleta Dragaš

VUČIĆ STIGAO U MOSKVU! Sutra važan sastanak sa Vladimirom Putinom!

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija