28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika

SNS u ponedeljak o mogućim koalicijama

Vrh vladajuće Srpske napredne stranke, Predsedništvo i Glavni odbor, u ponedeljak će razmatrati eventualne predizborne koalicije za predstojeće izbore, saznaje „Poliltika“.

List u sutrašnjem broju piše da je gotovo izvesno da će se na izbornoj listi SNS-a „Aleksandar Vučić – za našu decu“ naći tradicionalni partneri – Socijaldemokratska partija Rasima Ljajića, Partija ujedinjenih penzionera Srbije Milana Krkobabića, Pokret socijalista Aleksandra Vulina i Pokret snaga Srbije Bogoljuba Karića.

Prema pisanju „Politike“, za sada je neizvesna saradnja sa Srpskim pokretom obnove Vuka Draškovića i Srpskom narodnom partijom Nenada Popovića, koji će najverovatnije biti na istoj izbornoj listi, ali će imati manje kandidata za poslanike.

Podseća se da je Izborni štab SNS-a nedavno odlučio da će se kao izborni uspeh računati samo više od 48,2 odsto dobijenih glasova, koliko je osvojeno na izborima 2016. godine.

Related posts

Vučić sa Lajčakom: Dogovoren nastavak dijaloga, Srbija posvećena nalaženju kompromisnog rešenja

Jelena Belić

Predsednik Vučić je rekao da se nada da će srpsko-britanski odnosi dostići nivo istinskog partnerstva.

Zorana Stekovic

Vučić: Radite sa mnom šta hoćete, meni je savest čista

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija