9. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Dobra hrana, dobra muzika! „Garavi sokak“ za posetioce Slaninijade

Na trideset trećoj „Slaninijadi“ u Kačarevu zvezda trećeg dana bila je pevačka grupa Garavi sokak. Ovom prilikom svi posetioci pored dobre hrane, mogli su da uživaju i u zvucima autentičnih vojvođanskih pesama.

„Slaninijada“ se tradicionalno održava u Kačarevu trideset treću godinu zaredom. Ova manifestacija svake godine okupi brojne posetioce ne samo iz naše zemlje već i inostranstva. Prvi put u ovom mestu nastupila je grupa Garavi sokak sa tradicionalnim vojvođanskim pesmama, pa su posetioci osim u dobroj hrani uživali i u dobroj muzici.

Najlepši opisi vojvođanskih krajeva istaknuti su u skoro svakoj pesmi grupe Garavi sokak. „Ove numere odlično su se uklopile u celu priču o ovoj manifestaciji”, naveo je Bane Krstić, kantautor. Istakao je i da veliku čast predstavlja to što su prvi put nastupali na kačarevačkoj „Slaninijadi”.

Pesme „Skeledžijo”, „Ko te ima taj te nema”, „Ćiribu-ćiriba” samo su neki od naslova koji su proslavili Garavi sokak, grupu koja postoji više od četrdeset godina i posebno je cenjena kod vojvođanske publike.

Related posts

VUČIĆ I SNS UBEDLJIVO NAJJAČI! Prema najnovijem istraživanju VERUJE IM ČAK 54 ODSTO GRAĐANA SRBIJE!

Nikoleta Dragaš

SPC prvi put prenela obraćanje jednog predsednika Srbije

Jelena Obradović

Jovanov: Samo potkupljeni i ucenjeni idu za Ðilasom u bojkot

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija