30. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Dobra hrana, dobra muzika! „Garavi sokak“ za posetioce Slaninijade

Na trideset trećoj „Slaninijadi“ u Kačarevu zvezda trećeg dana bila je pevačka grupa Garavi sokak. Ovom prilikom svi posetioci pored dobre hrane, mogli su da uživaju i u zvucima autentičnih vojvođanskih pesama.

„Slaninijada“ se tradicionalno održava u Kačarevu trideset treću godinu zaredom. Ova manifestacija svake godine okupi brojne posetioce ne samo iz naše zemlje već i inostranstva. Prvi put u ovom mestu nastupila je grupa Garavi sokak sa tradicionalnim vojvođanskim pesmama, pa su posetioci osim u dobroj hrani uživali i u dobroj muzici.

Najlepši opisi vojvođanskih krajeva istaknuti su u skoro svakoj pesmi grupe Garavi sokak. „Ove numere odlično su se uklopile u celu priču o ovoj manifestaciji”, naveo je Bane Krstić, kantautor. Istakao je i da veliku čast predstavlja to što su prvi put nastupali na kačarevačkoj „Slaninijadi”.

Pesme „Skeledžijo”, „Ko te ima taj te nema”, „Ćiribu-ćiriba” samo su neki od naslova koji su proslavili Garavi sokak, grupu koja postoji više od četrdeset godina i posebno je cenjena kod vojvođanske publike.

Related posts

Predsednik Vučić pozvao na kampanju bez nasilja i poštovanje protivnika

Nikola Miloševski

Studio B najoštrije osudio nastavak monstruozne kampanje pretnji predsedniku Vučiću

Mica Milakov

Stomatološka služba radi ustaljeno uz poštovanje preventivnih mera

Anđa Bubonja

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija