29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Južni Banat na Sajmu turizma

Podsloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara  u halama Beogradskog sajma održava se najveći i najznačajni turistički događaj, 42. Međunarodni sajam turizma.  Na sajmu se i ove godine predstavljaju  Opštine Kovin, Bela Crkva i Kovačica, bogatom ponudom. Ponude  turističkih organizacije  iz zemlje mogu se pogledati u Hali 4 beogradskog sajma.

Opštine sa teritorije Južnog Banata na 42. Međunarodnom sajmu turizma predstavljaju  udruženja žena, gastonomsku ponudu, prirodna bogatstva, kao i bogatstva  nacinalnosti  koje žive na teritoriji tih Opština.  Posetioci  mogu da probaju specijalitete koji dolaze iz Kovačice, Kovina, Bele Crkve, ali i da čuju koje su to specifičnosti ovih mesta.

Južni Banat će prema rečima Nataše Pavlović, direktorke Turističke organizacije Vojvodine biti predstavljen ove godine kroz  gastonomsku ponudu u okviru promotivne  ture koju za medije organizuju, što potvrđuje dobru saradnju između Turističke organizacije i opština.

Ove godine na Sajmu turizma učestvuje više od 700 direktnih izlagača i suizlagača iz 40 zemalja. Tradicionlano, istovremeno sa Sajmom turizma odvijaju se još tri sajamske manifestacije: 11. Medjunarodni sajam vina, 16. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljse opreme i 16. Sajam suvenira, što znači da ukupno na sajmu ima više od 900 izlagača.

Prvi put ove godine na Sajmu turizma  predstavljaju se Šri Lanka, Slovačka i Kenija.

Agencije su pripremile  popuste koji se kreću od 5 do 50 odsto u zavistnosti od destinacije.

Sajam je otvoren  do nedelja 23. februara.

Related posts

Krpelji najveći problem za mališane

Jasmina Petkovic

SNS : Građani prijavite se za subvencije za gasne priključke

Luka Tešanović

SNS u Pančevu čestitao građanima Usrks koji slave po grerogijanskom kalendaru

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija