2. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ðurić: „Vladalac“ bumerang za njegove autore i naručioce

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je da će se dokumetarni film emitovan na N1, posvećen predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao bumebrang vratiti njegovim autorima i naručiocima.

„Zar očekuju da građani Srbije, čija je politička i demokratska volja brutalno zgažena i izvređana u ovom bednom ostvarenju, prihvate sa simpatijama da ih neko naziva anesteziranom gomilom?“, konstatuje Ðurić u današnjem saopštenju.

Naveo je da o pravim namerama i ciljevima ovog filma najbolje govori i to što su , kako kaže, kao sudije našeg vremena izabrani ljudi sa nostalgijom govore o vremenu kada je Srbija bila gotovo poništena kao država, bankrotirana, prezadužena i na ivici opstanka.

„Ako takvu Srbiju N1 i njegovi propagandisti žele, nikada je neće dobiti“, istakao je Ðurić i poručio da će predsednik Vučić i Srpska napredna stranka nastaviti da se bore za bolju i uspešniju Srbiju.

Related posts

Svečano otvaranje Uskršnjeg bazara u četvrtak 18.aprila

Mica Milakov

Pijačni barometar za deveti novembar

Jasmina Petkovic

Stefanović: Bez ijednog incidenta na mitingu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija