29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Color Press grupa i RTV Pančevo potpisali sporazum o saradnji

Danas u Pančevu potpisan je sporazum o saradnji između Color Press Grupe i Regionalne Radio-televizije Pančevo. Do saradnje je došlo na obostrano zadovoljstvo kako su naglasili potpisnici sporazuma, Robert Čoban ispred Color Press Grupe i Tatjana Cuk, izvršna direktorka RTV Pančeva.

Saradnja između Regionalne Radio-televizije Pančevo i medijske kuće “Color Press Grupe” formalizovana potpisivanjem Protokola o saradnji. Preko kanala komunikacije sa kojima Regionalna Radio-televizija Pančevo raspolaže, od informativnih, preko dokumentarnih do zabavnih emisija, mogu da isprate sve događaje Color Press Grupe a sa druge strane najveći izdavač magazina u regionu, može pomoći da vidljivost onoga što radi TV Pančevo bude i izvan granica pokrajine.

Kompanija „Color Press Group“, danas najveći izdavač magazina u regionu potekla je iz studentskog mesečnika „Index“ čije su izlaženje u januaru 1992. godine obnovili Robert Čoban, Velibor Đurović i još nekolicina studenata Univerziteta u Novom Sadu.U porfoliju kompanije nalaze se brojni licencni naslovi kao na primer: „Hello!“, „Gloria“, „Story“, „Lisa Moj stan“, „Brava Casa“, „Bravo“, „Alan Ford“, „Grazia“, „Jamie Oliver Magazine“ i brojni drugi.

Related posts

Havarija na vodovodnoj mreži

Branislava Grčić

Mučenički napori da zadrže šabačku fotelju: Broj zaraženih raste, kao i nesposobnost Petrovića i Zelenovića

Nikola Toadjer

Havarija u Omoljici

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija