26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Turistička organizacija predstavlja Pančevo na Sajmu turizma

Turistička organizacija Pančeva predstaviće i ove godine turističke potencijale grada kao i najznačajnije manifestacije koje se u Pančevu održavaju na Sajmu turizma, koji se održava od 20. do 23. februara u Beogradu. Svi posetioci u Hali 4 Beogradskog sajma mogu da pogledaju šta nudi Grad Pančevo.

Predstavljanje na beogradskom Sajmu turizma jedan je od pravih načina da se posetici uvere u turističke potencijale Grada Pančeva, ali i da se predstavi manifestacioni turizam, kaže Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančeva. Ove godine posetioci Sajma saznače šta ih očekuje na najvećoj pančevačkoj manifestaciji, Danima Vajferta.

Prema Stolkovićevim rečima, poslednjih godinu dana u Pančevu se traži i krevet više iako se povećao broj smštajnih kapaciteta u gradu.

Na štandu Turističke organizacije Pančeva na Sajmu će biti predstavljena Slaninijada, koja se ove godine održava 33. put u Kačarevu takođe od 20. do 23. februara.

U Turističkoj organizaciji već uveliko se pripremaju za sve manifestacije koje će biti održane, a Nikola Stoilković najavljuje da će, ako vremenske prilike to budu dozvole, katamarna početi da radi ranije nego što je to uobičajeno.

Related posts

Na kraju skupa spot: Vučićev poziv Srbima da glasaju za SL

Nikoleta Dragaš

Servisne informacije za 10. mart

Zorana Stekovic

Policija pronašla osumnjičene koji su zapalili štampariju „6.oktobar“?

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija