1. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

RTV Pančevo: Osuđujemo nove prostačke i podmukle izlive mržnje prema porodici predsednika Vučića

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije šokiran je najnovijim uvredama, pretnjama i izlivima mržnje koje su upućene ćerki predsednika Aleksandra Vučića i najoštrije osuđujemo ponašanje tzv. opozicije predvođene Obradovićem i Đilasom.

Podmukli i prostački istupi ove propale grupe interesdžija i lopova iz nedelje u nedelju podižu lestvicu užasne mržnje usmerene ka predsedniku Vučiću i članovima njegove najbliže porodice. U svojoj nemoći i bednosti, Obradović, Đilas, Jeremić, Trifunović i ostali iz Saveza za propast Srbije, ispoljavaju svoje najgore misli zloupotrebljavajući društvene mreže i ne prestaju sa uvredama i pretnjama koje se upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Još jednom pozivamo celu srpsku javnost da osudi ovakve grozote koje se svakodnevno upućuju predsedniku i njegovoj porodici, a nadležne organe i strukovna udruženja da pod hitno reaguju i osude i procesuiraju ovakve izlive mržnje upućene porodici Vučić.

Related posts

PROUNS: Pravosudni sistem skandaloznim odlukama ugrožava informisanje u Srbiji

Mica Milakov

Šta god da je Kosovo i njegova vlada za SAD i ambasadora Skota, za nas je to takozvana vlada i takozvana država

Jasmina Petkovic

U četvrtak bez vode Ritska ulica

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija