10. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Novi kontejneri u Maksima Gorkog

JKP „Higijena“ nastavlja sa zamenom dotrajalih kontejnera u gradu. Prema rečima Aleksandara Stevanovića, direktora ovog javnog preduzeća oko 200 kontejnera se ošteti tokom godine. U novoj akciji zamenjeni su kontejneri  u Ulici Maksima Gorkog.

Radnik JKP „Higijena“ DušanBanjašveć 39 godina se trudi da grad bude čist. On  svakodnevo obilazi deo oko Bolnice ,strogi centar grada i smatrada bi više trebal ida vodimo računa o čistoći rada.

Svake godine ošteti se između 150 i 200 kontejenera u gradu i zbog toga Higijena nabavlja oko 500 kontejenra kako bi zamenila one stare i dotrajele novim. Sprovedna je nova akcija u centru grada i stavljeno je novih 5 kontejnera, kaže Aleksandar Stevanović, direktor Higijene.

Preme Stevanovićevim rečima oni će nastaviti dobru saradnju sa Zelenilom koju su započeli 2019. Godine u vezi čišćenja divljih deponija i p ostavljanju zelenih oaza.

Zbog nesavesnih građana, koji tokom leta odlažu šut u kontejenre i onih koji zimi bacanu pepeo u njih, Higijena trpi štetu od oko 4 miliona dinara.

Related posts

Pregled nije prošlo osam mladića

Jasmina Petkovic

Vučić: Očekujemo u Beogradu i egipatskog predsednika

Zorana Stekovic

Nove odluke Štaba za vanredne situacije u Beloj Crkvi

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija