27. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vladimir Orlić: Obradović i Đilas seju patološku mržnju prema predsedniku i njegovoj porodici

Odavno su fašista Boško Obradović i njegov gazda, tajkun Dragan Đilas, u sejanju patološke mržnje prema Aleksandru Vučiću prešli sve granice ljudskosti. Otrov koji na porodicu Vučić bacaju ruke kojekakvih „sibina“ nosi jasan potpis Obradovića i Đilasa. Takvo zlo se servira samo iz njihove kuhinje.

Sumanuto i podlo, svakom pristojnom čoveku odvratno: tako se tajkuni, lopovi i fašisti večito željni vlasti obraćaju Aleksandru Vučiću i njegovoj deci. Baš kao i nebrojeno puta do sada, nepreglednom nizu užasavajućih poruka u kojima se priziva smrt i preti silovanjem, uvek se dodaju nova zverstva. Jer drugačije ne umeju. Bezobalna mržnja otela se svakoj kontroli, pretvorila se u pustoš namerenu da fizički uništava. I to uopšte ne krije.

Ovi i ovakvi pomračeni umovi danas Srbiji nude „građanski rat“ kao svoju političku ponudu. I očigledno misle da je narod spreman da sledi poziv na mržnju do istrebljenja. Greše.

Mi smo narod pristojnih ljudi, onih koji čuvaju i svoju i tuđu decu, koje vodi ljubav prema Srbiji i koji baš zbog toga podržavaju Aleksandra Vučića i njegovu politiku izgradnje bolje budućnosti za svu decu Srbije, dostojanstva za svaku porodicu u ovoj zemlji. Koji podlosti i nesreću servirane od strane Obradovića i Đilasa može samo da svaki put jasno osudi i odbije – sa gađenjem. Oni sa ovim narodom nemaju ništa.

Related posts

Džudista Slavko Stanišić aktivan i za vreme korone

Nikola Miloševski

Polaganje venaca povodom obeležavanja Dana grada 8. novembra

Jasmina Petkovic

Gradski štand Pančeva na Sajmu knjiga

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija