28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vladimir Orlić: Obradović i Đilas seju patološku mržnju prema predsedniku i njegovoj porodici

Odavno su fašista Boško Obradović i njegov gazda, tajkun Dragan Đilas, u sejanju patološke mržnje prema Aleksandru Vučiću prešli sve granice ljudskosti. Otrov koji na porodicu Vučić bacaju ruke kojekakvih „sibina“ nosi jasan potpis Obradovića i Đilasa. Takvo zlo se servira samo iz njihove kuhinje.

Sumanuto i podlo, svakom pristojnom čoveku odvratno: tako se tajkuni, lopovi i fašisti večito željni vlasti obraćaju Aleksandru Vučiću i njegovoj deci. Baš kao i nebrojeno puta do sada, nepreglednom nizu užasavajućih poruka u kojima se priziva smrt i preti silovanjem, uvek se dodaju nova zverstva. Jer drugačije ne umeju. Bezobalna mržnja otela se svakoj kontroli, pretvorila se u pustoš namerenu da fizički uništava. I to uopšte ne krije.

Ovi i ovakvi pomračeni umovi danas Srbiji nude „građanski rat“ kao svoju političku ponudu. I očigledno misle da je narod spreman da sledi poziv na mržnju do istrebljenja. Greše.

Mi smo narod pristojnih ljudi, onih koji čuvaju i svoju i tuđu decu, koje vodi ljubav prema Srbiji i koji baš zbog toga podržavaju Aleksandra Vučića i njegovu politiku izgradnje bolje budućnosti za svu decu Srbije, dostojanstva za svaku porodicu u ovoj zemlji. Koji podlosti i nesreću servirane od strane Obradovića i Đilasa može samo da svaki put jasno osudi i odbije – sa gađenjem. Oni sa ovim narodom nemaju ništa.

Related posts

Pančevačka umetnost na nekoliko gradskih lokacija

Bojana Kecic

SNS Šabac: Zelenović treba da prihvati poraz

Mica Milakov

Građansko hapšenje u Omoljici

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija