7. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Žene iz Kačareva prikupile odeću za ugrožene

U Kačarevu je održana humanitarna akcija „Ko ima- neka ostavi, ko nema-neka uzme“.  Tom prilikom poklonjena je odeća onima kojima je potrebna.

Udruženje žena iz Kačareva organizovalo je humanitarnu akciju pod nazivom  „Ko ima, neka ostavi, ko nema, neka uzme“. Ispred Mesne zajednice Kačarevo izložena je garderoba koju su donirali humani pojedinci.Sugrađani kojima je odeća bila potrebna bili su prilici da izaberu nekoliko komada odeće koja im odgovara. Ovakva humana dela odvelikogsu značaja za lokalnu zajednicu, rekli su građani.

Akciju je podržala Mesna zajednica Kačarevo, a prema rečima organizatora, ideja je potekla od samih meštana, svesnih značaja humanosti.

Organizatori su izrazili nadu da će ova akcija, nakon uspešne realizacije, biti sve češće organizovana i da će na posletku potati trajna, ali i da će postati polazna tačka za druge humanitarna dešavanja u budućnosti.

 

Related posts

SRAMNO! ŠABAČKA VLAST I DALJE ĆUTI: Zelenović nastavlja da daje obećanja ali ne i sredstva za najsiromašnije

Nikola Miloševski

Pronađeno obezglavljeno telo kod Bele Crkve

Jelena Obradović

Pančevac Vladimir Vidaković pronađen mrtav u Kolumbiji

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija