23. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Dragoljub Žarković biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Istaknuti novinar i osnivač i urednik nedeljnika „Vreme“ Dragoljub Žarković biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

Kako je saopštio Beoinfo, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić dao je saglasnost da se Žarković, koji je juče preminuo, sahrani u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

„Grad Beograd odaje počast novinaru i uredniku Dragoljubu Žarkoviću, koji je skoro pola veka stvarao i pisao za neke od najuticajnijih listova, kao što što su “Politika“, “Borba“ i “Vreme“. Kao analitičar, cenjen i poštovan i od strane onih koji se sa njim nisu uvek slagali, ostavio je veliki novinarski trag. Izražavam iskreno saučešće porodici, prijateljima i kolegama Dragoljuba Žarkovića“, rekao je Radojičić, a prenosi Beoinfo.

Žarković je rođen 1951. godine, a preminuo je 5. februara u Beogradu.

Related posts

VUČIĆ NAKON VOJNE PARADE U MOSKVI: U više navrata sam razgovarao sa predsednikom Putinom, ovo je velika čast za Srbiju! Ponosan sam na naše gardiste!

Nikoleta Dragaš

Gradonačelnica Mitrović: Advokati i izvršitelji rade na štetu penzionera

Mica Milakov

Vučić posetio na VMA povređenog Rusa

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija