28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Svaki gradski kutak oaza svakog Pančevca

Upotreba novih tehnologija u svakodnevnim situacijama je nešto čemu teži svaki grad. Zbog toga je Udruženje „Pansej“ pokrenulo projekat „Pametno Pančevo“ kako bi svaki  javni kutak u našem gradu postao mala zelena oaza prilagođena svim građanima.

Svaki grad, bez obzira na veličinu, može postati pametan i održiv, a za to je potrebno vreme, promena načina razmišljanja među stanovništvom i promena regulative, rekao je predsednik Udruženja “Pansej” Nikola Đorđević. Ovo Udruženje je u januaru 2020. godine pokrenulo projekat „Pametno Pančevo“, sa ciljem da naš grad postane pametan grad.

Grad Pančevo ima izuzetan geografski položaj. Nalazi se na ušću Tamiša u Dunav, a postoje tendencije da u skladu sa razvojem industrije i većim mogućnostima za zapošljavanje, kao i blizine prestonice, postane mnogoljudniji, rekao je Đorđević. Zbog toga bi trebalo razmotriti mogućnosti za unapređenje i razvoja grada u skladu sa mogućnostima koje nam pružaju savremene tehnologije.

Članovi Udruženja „Pansej“ veruju da Pančevo može da postane pametniji grad u narednim godinama. Zalaganjem građana i udruženja i naš grad se može svrstati u rang sa ostalim svetskim gradovima, veruje predsednik Udruženja “Pansej”.

Related posts

Đurić zahteva hitnu reakciju međunarodne zajednice zbog zabrane ulaska zdravstvenih radnika na KiM, Priština pokazala novo dno

Branislava Grčić

Uhapšen zbog nasilničkog ponašanja

Mica Milakov

Predsednik Vučić razgovarao sa H.Peresom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija