28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Subvencijama Grada do logopedske ordinacije

Zahvaljujući programu samozapošljavanja koji postoji u okviru Lokalnog akcinog plana Grada Pančeva, Bojana Bobić Gece otvorila je Edukativni centar Logogenesis, gde radi sa decom koja imaju poremećaj u razvoju govora i socijalizacije. Sredstvima u iznosu od  500 hiljada dinara uredila je prostorije centra i kupila deo opreme.

Bojana Bobić Gece oduvek je želela da radi sa decom. Prvobitna želja joj je bila da postane psiholog, ali pošto joj to nije pošlo za rukom, upisala je logopediju na Defektološkom fakultetu u Beogradu. Posle dugogodišnjeg rada na Institutu za fonetiku i patologiju govora odlučila je da otvori svoj centar i tako pomogne mališanima koji imaju problema u razvoju govora.

Grad Pančevo u okviru Lokalanog akcionog plana ima 11 mera, ističe Milenko Čučković, član Gradskog veća za rad zapošljavnje i socijalnu politiku.

Prema rečima Bojana Bobić Gece, povećan je broj dece koja imaju problem sa razvojem govora.

Milenko Čučković ističe da će u ovoj godini Grad Pančevo pored pomenutih 11 mera, organizovovati  na jesen i Sajam zapošljavanja za osobe s invaliditetom.

Related posts

Smanjena lista čekanja za operaciju katarakte

Luka Tešanović

Pokret socijalista: Jasno je ko stoji iza nasilja, Đilas otvoreno štiti huligane, a napada policiju

Nikola Miloševski

Predsednik Vučić sa sinom Danilom, poslao moćnu poruku..

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija