26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Mihajlovićeva: Ko ne brine za potrebe građana kad je u opoziciji, pokazuje kakav bi bio na vlasti

 Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da je deo opozicije predvođen Savezom za Srbiju pokazao da im potrebe građana nisu prioritet, već isključivo borba za vlast i sopstvene interese.

“Prvo su upadali u institucije, tražeći vlast bez izbora. Onda su govorili da će bojkotovati izbore jer im ne valjaju izborni uslovi, ali su brzo pokazali da nisu iskreni u tome da žele da se kroz razgovore ti uslovi poboljšaju. Sada napadaju sve koji neće da im se priklone u bojkotu, već žele da preuzmu odgovornost i daju mogućnost građanima da glasaju za njih”, kaže Mihajlovićeva.

“Iz svega što govore Đilas, Obradović, Jeremić i ostali iz SzS, jasno je da ih više interesuju vlast i sopstvena moć i uticaj, nego potrebe građana, a opozicija koju ne zanimaju građani može samo da bude gora kao vlast. Iako su im puna usta demokratije, odnosom prema svima koji se s njima ne slažu, bilo da su u vlast ili u opoziciji, pokazali su koliko su  isključivi i netolerantni prema razičitim mišljenjima”, navodi Mihajlovićeva.

Related posts

Od Titovog vremena do danas, preko trnja do uspeha

Nikola Miloševski

Hitna pomoć: Miran vikend u Pančevu

Zorana Stekovic

OTVORILO SE NEBO NAD SRBIJOM! Grad i jaki pljuskovi sa grmljavinom obrušili se na našu zemlju!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija