27. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučević: Ponosan što su istina i pravda pobedili

NOVI SAD – Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević reagovao je danas povodom saopštenja Tužilaštva za organizovani kriminal kome je on podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata i istakao da je ponosan na to što su istina i pravda još jednom pobedili.

„Povodom krivične prijave koju sam 9.decembra prošle godine podneo protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, danas se oglasilo Tužilaštvo za organizovani kriminal. Tužilaštvo je saopštilo da ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić u bilo kakvoj komunikaciji ili kontaktu sa vlasnikom Poljoprivrednog dobra „Jovanjica“ Predragom Koluvijom, na kojem su nađene velike količine marihuane“, naveo je Vučević u pisanoj izjavi.

On je kazao da je Tužilaštvo u saopštenju dodalo i to da ne postoje osnovi sumnje da su predsednik Srbije i njegov brat pomaganjem ili na bilo koji drugi način učestvovali u krivičnom delu koje se Koluviji stavlja na teret.

„Saopštenjem Tužilaštva za organizovani kriminal još jednom je dokazano koliki su lažovi i manipulatori Đilas, Jeremić i ostala tajkunska bratija, koja je posle otkrića policije na Poljoprivrednom dobru „Jovanjica“ brže-bolje optužila Aleksandra i Andreja Vučića za saučesništvo u krivicnom delu. Tužilaštvo je utvrdilo da su svi navodi Đilasa, Jeremica, Aleksića i ostalih iz Saveza za Srbiju, a koje sam doslovce citirao u krivičnoj prijavi netačni. Ponosan na to što su istina i pravda još jednom pobedili“, naveo je on.

Related posts

Vučić pisao Trampu, zatražio podršku za pronalaženje rešenja za KIM

Zorana Stekovic

Rukometaši Dinama u sredu dočekuju Spartak

Anđa Bubonja

Predsednik Vučić obišao radove na izgradnji petlje Batajnica

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija