18. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučević: Ponosan što su istina i pravda pobedili

NOVI SAD – Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević reagovao je danas povodom saopštenja Tužilaštva za organizovani kriminal kome je on podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata i istakao da je ponosan na to što su istina i pravda još jednom pobedili.

„Povodom krivične prijave koju sam 9.decembra prošle godine podneo protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, danas se oglasilo Tužilaštvo za organizovani kriminal. Tužilaštvo je saopštilo da ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić u bilo kakvoj komunikaciji ili kontaktu sa vlasnikom Poljoprivrednog dobra „Jovanjica“ Predragom Koluvijom, na kojem su nađene velike količine marihuane“, naveo je Vučević u pisanoj izjavi.

On je kazao da je Tužilaštvo u saopštenju dodalo i to da ne postoje osnovi sumnje da su predsednik Srbije i njegov brat pomaganjem ili na bilo koji drugi način učestvovali u krivičnom delu koje se Koluviji stavlja na teret.

„Saopštenjem Tužilaštva za organizovani kriminal još jednom je dokazano koliki su lažovi i manipulatori Đilas, Jeremić i ostala tajkunska bratija, koja je posle otkrića policije na Poljoprivrednom dobru „Jovanjica“ brže-bolje optužila Aleksandra i Andreja Vučića za saučesništvo u krivicnom delu. Tužilaštvo je utvrdilo da su svi navodi Đilasa, Jeremica, Aleksića i ostalih iz Saveza za Srbiju, a koje sam doslovce citirao u krivičnoj prijavi netačni. Ponosan na to što su istina i pravda još jednom pobedili“, naveo je on.

Related posts

Opovo: Kod 38 osoba prisutna antitela, 10 pozitivno na PCR test

Nikoleta Dragaš

Pretnje odbornici SNS u Alibunaru

Mica Milakov

SNS: „Sporazum sa narodom“ SzS politički plagijat

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija