28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić u Mrkonjić gradu: Ništa tuđe ne tražimo i nećemo, neće biti više „Oluja“ i traktora u srpskoj budućnosti! Naš narod se ne stidi svog srpskog imena i prezimena!

Predsednik Srbije Aleksanadr Vučić posetio je dan Mrkonjić grad u Republici Srpskoj gde je poručio da Srbi mogu da žive u različitim državama, ali su jedan isti narod, te da nema razlike od Srba u Mrkonjiću i Pirotu.

Vučić je rekao da ništa tuđe ne tražimo i nećemo, ali smo kao narod prošli toliko toga i dodao da neće biti više Oluja i traktora u srpskoj budućnosti.

„Nikome nemamo ništa da kažemo, pustite nas da budemo svoji na svome i da čuvamo pradedovsku veru i ništa drugo. Srbija je danas snažnija. Srbija ne bi mogla da bude tako snažna da nije vaše podrške i ljubavi. Danas kada su me deca ovako dočekala, posebno se ponosno osećam. Doćiću ponovo u Mrkonjić grad da obiđemo ono što smo uradili. Hvala vam za ogromnu ljubav prema Srbiji. Živela Srpska, živela Srbija! – rekao je Vučić.

„Posebno sam srećan što sam posetio divne ljude u Mrkonjić Gradu i đacima i nastavnom osoblju želim svako dobro i uspeh u životu. Znanje je moć i siguran sam da deca u Mašinskoj školi to razumeju. Onoliko koliko možemo, kao država Srbija, pomagaćemo i bićemo uz svoju decu i narod“, napisao je Vučić u knjizi Mašinske škole. U knjizi Gimnazije je napisao da je znanje jedina stavr koju ljudima niko ne može da oduzume. „Gimnazija vam pruža pobru podlogu da budete vredni i pošteni građani. Srbija će uvek biti sa vama“ rekao je Vučić.

Related posts

15 godina od akcije „Bljesak“: Proterano 15 hiljada, a ubijeno 283 Srba iz Hrvatske

Mica Milakov

Vododvod: Smanjen pritisak u Južnim selima

Katarina Popović

Vučić sa Pičom: Zadovoljan sam saradnjom sa NATO

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija