29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport

Sanja Marić ostvarila istorijski uspeh

U atletskoj dvorani u Beogradu u organizaciji Atletskog Saveza Srbije održano je Pojedinačno Prvenstvo Srbije u atletici u kategoriji starijih juniorki – U20. Atletičarka AK “Tamiš” Sanja Marić ostvarila je istorijski uspeh osvajanjem Bronzane medalje u trkačkoj disciplini 800 metara, rezultatom finalne trke iako je bila pet godina mlađa od ostalih.

Sanja Marić je 13-ogodišnja atletičarka AK “Tamiš”, jedina koja je u tom uzrastu uspela da obori norme za učešće na Državnom prvenstvu, ali je ostvarila istorijski uspeh za Pančevačku atletiku kao najmladja osvajačica medalje ikada na Državnom prvenstvu u kategoriji atletičarki do 20 godina. U finalnoj trci na 800m su učestvovale atletičarke – reprezentativke Srbije, učesnice Balkanskih i Evropskih prvenstava u Atletici, što samo dokazuje da je u tako jakoj konkurenciji Sanja Marić uspela da osvoji Bronzano odličje.

 

 

Related posts

Sahrana Milana „Steve“ Bokšana u sredu u 16h na Starom pravoslavnom groblju

Mica Milakov

Vrščani podržavaju nove mere

Katarina Popović

Usvojen program rada Skupštine grada Pančeva za 2019.

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija