6. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ministar Đorđević posetio Dom „1. oktobar“ u Starom Lecu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je Dom za stara i duševno obolela lica „1. oktobar“ u Starom Lecu. Ovom prilikom je Domu dodeljena novčana pomoć u iznosu od 16 miliona dinara.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević kaže da je njegova ideja bila da obiđe sve objekte u Srbiji koji su u nadležnosti Ministarstva i da se na licu mesta upozna sa izgledom tih objekata i njihovim funkcionisanjem. Dom za stara i duševno obolela lica „1. oktobar“ u Starom Lecu krajem decembra je podneo zahtev za novčanu pomoć koja je realizovana za samo mesec dana.

Direktorka Doma za stara i duševno obolela lica „1. oktobar“ u Starom Lecu dr Mirjana Vuković kaže da je ovo prva poseta jednog ministra u poslednje četiri decenije. Dodaje da je novčana pomoć važna, ali sam dolazak ministra Đorđevića mnogo znači zaposlenima i korisnicima Doma.

Dr Mirjana Vuković dodaje da je u planu rekonstrukcija još jedanog objekat u Starom Lecu sa 180 mesta u saradnji sa Kancelarijom za javna ulaganja. Ministar Đorđević kaže da će i Ministarstvo pomoći u realizaciji ovog projekta.

Related posts

Doček Nove godine u Ulici novogodišnje čarolije

Nikoleta Dragaš

NAJNOVIJI PRESEK STANJA: U Južnom Banatu novih 23 slučaja COVID-19, Belocrkvanka pobedila virus

Katarina Popović

Bez grejanja do petka zgrade u Oslobođenja 17 i 19

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija