29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Ljubav prema prirodi nema cenu

Ljubav prema pticama i prirodi,reci Tamiš za Dragana Miladinovića iz Pančeva nema cenu. Preko puta tzv „spusta“ na tamiškom keju, Dragan Miladinović ima svoj splav i pravu oazu životinja.

Na tamiškom keju imamo pravo, neotkriveno, životinjsko carstvo. Labudovi, patke, psi, puno vrsta životinja.. Noću čak i srne dođu. A sve u samom centru Pančeva zahvaljujući Draganu Miladinoviću.

Nažalost, istraživanja pokazuju da je divljih ptica sve manje u našim vodenim staništima. Bez obzira na tu činjenicu, građani, pogotovu mališani sa roditeljima i leti i zimi pokazuju solidarnost prema životinjama tako što im između ostalog često donose hranu.

Draganova velika ljubav jeste reka, mir i životinjsko bogatstvo koje ga okružuje. Nisu bez razloga upravo labudovi simbol iskrene ljubavi. Njihovi isprepleteni labudovi prave oblik srca, a iza toga se krije priča o pravoj ljubavi.Labudovi čitav život provode samo s jednom partnerkom i u toj vezi su potpuno ravnopravni. Oboje hrane, odgajaju i čuvaju svoje mladunce.

Gledajući ovaj video sve će vam biti jasno. Svaka životinja voli da se mazi, zargli, neke čak i da se umiljavaju kao što su guske. Kada vidite Dragana koliko voli životinje, i one njega, setite ga se kada sledeći put naiđete na neku od ovih dragih bića koja su željna nežnosti i ljubavi, baš kao i ljudi.

 

Related posts

Miloš Vučević kandidat za gradonačelnika Novog Sada

Zorana Stekovic

Atletičari „Dinama“ u jeku priprema za zimski deo sezone

Nikoleta Dragaš

Vučić: Hotel Nais značajan, nalazi se na raskršću važnih puteva

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija