24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Saopštenje GO SNS Šabac

Povereništvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac najoštrije osuđuje ispisivanje grafita uvredljivog sadržajana zgradi Osnovnog suda.

Uprkos ogromnom nezadovoljstvu koje postoji u Šapcu zbog postupaka nosilaca lokalne vlasti, ruženje našeg grada  ne sme da bude deo političke borbe. Svako odgovara za svoje postupke, posebno u politici, gde sve zavisi isključivo od naroda. Stoga smatramo da u Šapcu postoji samo jedno mesto da se aktuelnoj gradskoj vlasti iskaže nezadovoljstvo, a to je biračko mesto.

Nije prvi put da se u našem gradu pojave grafiti sličnog sadržaja. Svaki put optužena je Srpska napredna stranka, iako ovo nikada nije bio manir naše stranke. A najnoviji grafit osvanuo je u svetlu najava za debatu pod nazivom “Srbija: dan posleVučića” koja je zakazana za petak.

Smatramo da ovo nije slučajno i da je u nedostatku teme organizatorima i učesnicima najavljene debate, među kojima je i potpredsednik Omladine Dveri, ovo još jedan pokvaren način da se Srpska napredna stranka proziva.

Reč je isključivo o nespretnom pokušaju da se preko Srpske napredne stranke ostvare sitni politički poeni.

U poslednjih godinu dana, proteste koje organizuje “Savez za Srbiju” prati nasilje, rušenje, prebijanje i razbijanje i to je način na koji se deo srpske opozicije bori. Oni ne poznaju ništa drugo osim sile.

U isto vreme, protesti koje u Šapcu organizuje Srpska napredna stranka mirni su i od 7. maja 2019. godine kada su počeli, nije se dogodilo nijedan incident. Upravo je to ono što saborce Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Nebojše Zelenovića tišti, pa u nemogućnosti da upristoje svoje ponašanje, svoja nedela pripisuju nama.

GO SNS Šabac

Related posts

Nacionalni dan kulture Rumuna obeležen u Vršcu

Luka Tešanović

Košarkašice Srbije preko Mozambika u Tokio

Nikoleta Dragaš

Bogat sportski program u Pančevu, Želja sutra direktno na RTV Pančevo

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija