20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Sport

Uspesi atletičara „Dinama“

Strahinja Stevšić, član Atletskog kluba „Dinamo“, osvojio je bronzanu medalju u svojoj prvoj trci u seniorskoj konkurenciji. Anastasija Mrkela nastupila je u trci na 400 metara i zauzela peto mesto.

U subotu je za AK „Dinamo“ počela atletska sezona. Prvo takmičenje održano je u atletskoj dvorani u Beogradu, a prvo pionirsko takmičenje u ovoj takmičarskoj godini održano je u nedelju, 19. januara  u Beogradu.

Ponovo je blistala nepobediva Marija Mrkela, sportistkinja Grada Pančeva. Pobedila je u trci na 300m u konkurenciji od 80 takmičara. Od Marije se očekuju samo pobede u pionirskoj konkurenciji jer je ona bez izgubljene trke na 300 metara godinama unazad.

Pored Marije, Miljana Todorović, mlađa pionirka, nastupila je na ovom takmičenju i u svojoj kategoriji zauzela drugo mesto.

Ona se nalazi na prvim mestima rang lista u Srbiji u svim disciplinama u kojim je nastupila prošle godine. Kao i cela grupa, ona je na početku takmičarske sezone i pravi rezultati se tek očekuju

Related posts

Odbojkašice Srbije prvakinje Evrope.Predsednik Vučić čestitao odbojkašicama

Zorana Stekovic

Završen turnir u Jabuci, prva ekipa „Lane kolor“

Zorana Stekovic

Održana redovna sednica Skupštine Sportskog saveza Pančevo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija