29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

SNS Šabac : Zelenović ne prestaje da laže građane

 

Da je kaznena politika jedan od najbitnijih faktora u borbi protiv kriminala svedoči jučerašnji nastup osuđenog prestupnika Nebojše Zelenovića na jednoj od televizija, tokom koga je bezuspešno pokušao da minimalizuje svoj pred sudom dokazani lopovluk, a sebe prikaže kao nekakvu progonjenu žrtvu.

Paralisan strahom od gubitka vlasti i razotkrivanja svih mahinacija kojima je oštetio građane Šapca, Zelenović je lagao, pokušavao da objasni neobjašnjivo, na opšte zaprepašćenje Šapčana što uopšte ima smelosti da i dalje, uprkos svemu što je uradio, učestvuje u političkom životu.
Nema drugog objašnjenja za sve što je izrekao, osim da u budućnosti ipak planira da se povuče iz politike i počne da se bavi stand up komedijom. Jer na to je najviše ličio njegov jučerašnji nastup. S tim što građanima nije smešno. Naprotiv, i tužno je i tragično kad čovek koji bi na mestu gradonačelnika trebalo da radi za dobrobit svojih sugrađana, godinama, sistematski radi na njihovu štetu zavlačeći im ruku u džep.

Poslednji put odatle je izvukao čak pet miliona evra za šta postoji i sudska presuda. Građani Šapca mu to neće zaboraviti.

GO SNS Šabac

Related posts

Još 4 osobe preminule od koronavirusa, zaraženo još 445 osoba

Nikola Toadjer

Ministar Vulin: Ako „Oluja“ nije etničko čišćenje, šta slavite u Kninu?

Nikoleta Dragaš

Litija u Kraljevu za očuvanje crkava u Crnoj Gori

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija