29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

43. Rukopisi – konkurs otvoren

Dom omladine Pančevo raspisuje 43. konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije. Konkurs će trajati do 21. februara, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla.

Konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora nekadašnje Jugoslavije, pod nazivom „Rukopisi 43“, trajaće do 21. februara. Pravo učešća imaju autori između 15 i 30 godina, koji pišu na jezicima zemalja bivše Jugoslavije, kao i jezicima nacionalnih manjina u Republici Srbiji.

 Organizator manifestacije je Dom omladine Pančevo. Svi zainteresovani mogu poslati radove putem elektronske pošte zbornikrukopisi@gmail.com, a u slučaju da autori nisu u mogućnosti da pošalju radove na taj način, mogu i poštom, na adresu Svetog Save 10, sa naznakom „za Rukopise 43“.

Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na promociju Zbornika, autorski primerci biće poslati poštom.

Related posts

Sudiju Stanku S. suspendovati dok se ne utvrde činjenice?

Zorana Stekovic

Upoznajemo vas sa vojvođanskim separatistima: Ko je Duško Medić?

Nikola Miloševski

SVEČANO OTVOREN ŽEŽELJEV MOST Predsednik Vučić: Hoćemo više i moramo bolje

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija