9. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Marko Birčanin najbolji poznavalac saobraćajnih pravila

Savez vozača i automehaničara Pančevo organizovao je takmičenje povodom Dana vozača u poznavanju saobraćajnih pravila. Najbolji rezultat ostvario je Marko Birčanin.

Cilj ovog testiranja je, kako kažu iz Saveza vozača i automehaničara Pančevo, edukacija vozača. Vozači često u praksi ne primenjuju ono što su u školama vožnje naučili, pa je neophodno da povremeno obnove gradivo. Takmičari su test radili 45 minuta, a među njima je bilo kako iskusnih vozača, tako i omladine.

Predsednik Upravnog odbora Saveza vozača Pančevo Stojan Tegeltija kaže da je testiranje organizovano 12. januara, u nedelju, a ne 15. kada je Dan vozača, kako bi što više ljudi moglo da učestvuje u takmičenju.

Posle takmičenja predstavnici Saveza vozača i automehaničara Pančevo su uz pomoć policije nasumično zaustavljali vozače kako bi ih pitali da li znaju kada je Dan vozača i da ih podsete da budu oprezni u saobraćaju.

 

Related posts

Predsednik Vučić: Deca moraju da nauče da rade

Nikola Miloševski

Novih 292 zaraženih u Srbiji, sedam novih smrtnih slučajeva

Nikola Miloševski

Dan muzičke škole obeležen koncertom

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija