30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS osudila brutalan napad na prostorije u Bačkom Petrovcu

Srpska napredna stranka Vojvodine najoštrije osuđuje brutalni napad na prostorije Srpske napredne stranke u Bačkom Petrovcu.

Posle samo nekoliko dana od napada na prostorije dva mesna odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu, stakla, koja su noćas razbijena na prostorijama opštinskog odbora u Bačkom Petrovcu još jednom svedoče da oni koji nemaju argumente posežu za nasiljem, nemoćni da na politiku srpskih naprednjaka odgovore idejama, radom i programom. Posebno zabrinjava činjenica da ovaj napad nije prvi, kao i da napadačima svaki novi čin vandalizma postaje rutina, koja je očigledno deo njihove predizborne ponude. Ipak, narod ih je prozreo, a sudeći po istraživanjima javnog mnjenja i prezreo.

Verujemo da će nadležni organi privesti pravdi počinioce ovog akta nasilja i poručujemo da nas nikakve kamenice ni njihov slepi bes neće udaljiti od borbe za bolje sutra svih građana Srbije, čije ćemo poverenje opravdati i na izborima koji nas očekuju.

Related posts

Lajačak: Dijalog vraćen na pravi put

Katarina Popović

Predsednik Vučić: Srbija budućnosti se gradi na svakom koraku

Zorana Stekovic

Trenuno ne radi broj 194 u Pančevu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija