27. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Pavlov u emisiji „Intervju“: U martu stiže novi investitor, tamiška Promenada jedan od prioriteta lokalne vlasti

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov izjavio je u emisiji „Intervju“ da naš grad zaslužuje promenadu i novi izgled keja. Pavlov je najavio da će u martu još jedan strani investitor stići u Pančevu. Kada je reč o javnom prevozu, Pavlov je naglasio da Pančevce sigurno očekuje bolja još bolja usluga,novi autobusi, dok će subvencije za posebne kategorije stanovništa ostati iste.

Govoreći u emisiji „Intervju“ gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov izjavio je da očekuje da će tamiška promenada biti novi simbol Pančeva i da bi ove godine trebalo da krenu radovi koji će se odvijati fazno.

Protekle godine u Pančevo su stigle dve velike, ako ne i najveće grinfild investicije u Srbiji, odnosno kompanije „ZF“ i „Brose“. Ipak , kako gradonačelnik Pavlov ekskluzivno najavljuje, tu nije kraj , s obzirom da se očekuje dolazak još jednog stranog, renomiranog investitora.

Posle sklapanja ugovora o javno privatnom partnerstvu za ATP,  Pavlov je rekao da građani mogu da očekuju bolju uslugu, nove autobuse, naglašavajući da će subvencije za posebne kategorije ostati iste, tj da se neće menjati.

Lokalna samouprava ima u planu da radi na uređenju samog gradskog jezgra, što će omogućiti izmeštanje autobuske stanice. Nova stanica nalaziće se kod buvljaka gde se nalazi i centralna železnička stanica, a samim izmeštanjem otvara se veliki prostor u samom centru za različite vidove komunalnih investicija.

U budžetu za ovu godinu planirano je između ostalog da se radi na rekonstrukciji i izgradnji komunalne infrastrukture koja podrazumeva izgradnju puteva, kanalizacije, atarskih puteva u Pančevu i selima.

Related posts

NEDOSTOJNO: Ne može baš svako da dobije priliku za intervju sa Predsednikom

Mica Milakov

Kako do energetske efikasnosti stana ili zgrade…

Mica Milakov

Vučić: Nikome nećemo dozvoliti ponižavanje srpske policije

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija