1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Opština Gračanica i kompanija “Mocart” nastavljaju da pomažu ugroženim porodicama

Opština Gračanica u saradnji sa kompanijom “Mocart” danas je obišla socijano ugrožene porodice na teritoriji opštine Gračanica.

Kompanija “Mocart” donirala je jednokratna finansijska sredstva porodicama koje su ugrožene i koje su pomoć zatražile u direktnom razgovoru sa predsednikom Srđanom Popovićem.

Saradnci predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića, predvođeni direktorom zdravstva i socijalnog staranja, Aleksandrom Popovićem obišli su u Gornjoj Gušterici Mariju Ćirković i porodicu Milić u Skulanevu.
Marija Ćirković je studentkinja Učiteljskog fakulteta, zatražila je novčanu pomoć za školarinu koju njena porodica nije bila u mogućnosti da obezbedi.

Predstavnici opštine Gračanica potom su obišli šestočlanu porodicu Ivice Milića u Skulanevu, koji je zatražio pomoć u renoviranju stare kuće.

Direktor zdravstva i socijalnog staranja pri opštini Gračanica Aleksandar Popović istakao je da je briga za svakog građanina i svaku porodicu lokalni prioritet.

Dodeljena pomoć rezultat je saradnje Opštine Gračanica i kompanije “Mocart”.

Related posts

Ministar Đorđević u Beloj Crkvi

Mica Milakov

Najuspešniji šahisti „Aljehina“ dobili vožnju katamaranom

Jasmina Petkovic

Pokušaj opstrukcije izbora u Šapcu: Zelenoviću propale namere da ponovo uruši izborni proces

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija