19. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Grupa mladića pretukla jutros vozača školskih autobusa u Lapljem Selu

Rano jutros, grupa mladića srpske nacionalnosti, pretukla je vozača Gradskog saobrćajnog preduzeća Priština- Gračanica Slavišu Andrejevića, kada je školskim autobusom dovezao učenike u Laplje Selo.

Prema rečima Andrejevića, oni su najpre njemu i njegovim kolegama vozačima nudili rakiju, a kada su oni to odbili,  mladići koji su po svemu sudeći bili u pripitom stanju, počeli su da ih vređaju i da se bahato ophode prema njima.

“Čekali smo na stajalištu ispred škole kolegu iz Brnjice, pošto se tu okupljamo. Naišao je  auto marke “Audi” bele boje, iz koga su izašli šestorica mladića.  Izvadili  su flašu rakije i terali nas da pijemo, što smo mi naravno odbili , jer ne pijemo na radnom mestu. Moje kolege su zatim  krenule autobusima.  Ja sam ušao u autobus i hteo da krenem, ali mi nisu dozvolili, pa sam   izašao iz autobusa i tada sam napadnut od strane trojice mladića. Dobio sam udarac u glavu i počeo da krvarim”, kaže Andrejević, koji je nakon napada zatražio pomoć u Hitnoj službi u Lapljem Selu, koja se nalazi u neposrednoj blizini škole.

Slučaj je prijavljen policijskoj stanici u Gračanici, a komandir policijske stanice Bratislav Trajković, potvrdio je za RTV Gračanica da su za sada privedena četvorica  punoletnih  mladića.

“Istraga je u toku, a o identitetu napadača daćemo više informacija, nakon ispitivanja”, kazao je Trajković.

 

Related posts

Vučić za američki portal: Srbija ne odustaje od evrointegracija

Aleksandra Miloševska

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje nove pretnje ubistvom upućene predsedniku Vučiću

Mica Milakov

Najmlađi Novoseljani dobili igralište

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija