22. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Spirić sa saradnicima obišao porodicu Simonović u Kosovskoj Mitrovici

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić je sa svojim saradnicima obišao porodicu Simonović u Kosovskoj Mitrovici.

Dušan, Nevena i Marko Simonović koji su pre nekoliko godina ostali bez oca, a nakon toga i majke, žive skromno a do danas, niko od njih nije bio zaposlen.

Predsednik Spirić je tom prilkom, najstarijem bratu Dušanu uručio ugovor za pripravnički rad u opštini.

“Najradosni hrišćanski praznik obeležavamo sa porodicom Simonović što je velika radost za sve nas. Ono što nas danas raduje, pored uručivanja ugovora jeste i okupljanje i da kažem da nisu zaboravljeni, da su deo nas, da ćemo svi zajedno biti složni i jedinstveni i ne dozvoliti da u prazničnim danima pogotovo kada se oslikava porodica, jedinstvo i ljubav, budu sami. Sve to će imati porodica Simonović kao i ostali građani. Mi smo tu i nastavićemo da ulepšavamo njihov život i unosimo radost” rekao je Spirić.

Dušan se zahvalio na podršci i istakao da potpisivanje ugovora znači finansijsku stabilnost za njegovu porodicu.

“Zahvalio bih se predsedniku i opštini na finansijskoj sigurnosti koja će puno da nam znači. Sigurno će biti bolje nego što je bilo. Mi smo uvek išli dan po dan, polako i tako ćemo i dalje. Sada je drugačije kada imamo stabilnu finansijsku sigurnost i to nam stvarno puno znači” rekao je Simonović.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Related posts

VUČIĆ MLADIM POLICAJCIMA: Čestitam vam na hrabrosti, odvažnosti i odlučnosti da obavljate najteži posao!

Mica Milakov

Američka donacija za rekonstrukciju krova na toplani

Nikoleta Dragaš

Vučić: Postavili su tri uslova, žele da zatvore vrata dijalogu. Ako Albanci pošalju vojsku, Srbija će zaštititi svoj narod!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija