31. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Srpska napredna stranka obeležila Badnji dan

Srpska napredna stranka obeležila je Badnji dan tradicionalnim unošenjem badnjaka u prostorije centrale stranke u Beogradu. Svečanosti je prisustvovao Aleksandar Vučić, predsednik stranke, a badnjak je uneo Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora SNS.

Tom prilikom, Vučević se obratio brojnim gostima i zamolio sve naprednjake da uvek budu sa svojim narodom, a da za ovaj veliki praznik podele ljubav, pažnju i pomoć svima onima kojima su ljubav, pažnja i pomoć potrebni.

„Godina koja je pred nama predstavlja novi izazov i pruža priliku da pokažemo da smo još odgovorniji i spremniji za ono što je pred nama. Naša politika sažeta je u onome o čemu je predsednik Aleksandar Vučić govorio pre neki dan – da Srbija bude jedna velika, čvrsta i sigurna kuća za sve one koji žive u njoj i za sve naše sunarodnike, ma gde da žive. Mi samo tražimo da Srbi, ma gde da žive, imaju ista prava, da govore svojim jezikom, pišu svojim pismom i pripadaju svojoj crkvi, kao što takva prava imaju svi građani koji žive u Srbiji“, poručio je Vučević.

 

Related posts

PROUNS: Televiziji N1 liderstvo u tabloidnom pristupu jednoj od najodgovornijih formi novinarstva – dokumentarnoj

Zorana Stekovic

95. generacija gimnazijalaca obeležila 60 godina mature

Zorana Stekovic

78 dana pod bombama, Pančevo ne zaboravlja!

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija