12. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Srpska napredna stranka obeležila Badnji dan

Srpska napredna stranka obeležila je Badnji dan tradicionalnim unošenjem badnjaka u prostorije centrale stranke u Beogradu. Svečanosti je prisustvovao Aleksandar Vučić, predsednik stranke, a badnjak je uneo Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora SNS.

Tom prilikom, Vučević se obratio brojnim gostima i zamolio sve naprednjake da uvek budu sa svojim narodom, a da za ovaj veliki praznik podele ljubav, pažnju i pomoć svima onima kojima su ljubav, pažnja i pomoć potrebni.

„Godina koja je pred nama predstavlja novi izazov i pruža priliku da pokažemo da smo još odgovorniji i spremniji za ono što je pred nama. Naša politika sažeta je u onome o čemu je predsednik Aleksandar Vučić govorio pre neki dan – da Srbija bude jedna velika, čvrsta i sigurna kuća za sve one koji žive u njoj i za sve naše sunarodnike, ma gde da žive. Mi samo tražimo da Srbi, ma gde da žive, imaju ista prava, da govore svojim jezikom, pišu svojim pismom i pripadaju svojoj crkvi, kao što takva prava imaju svi građani koji žive u Srbiji“, poručio je Vučević.

 

Related posts

Novi Sad: Trilateralni sastanak Vučića, Zaeva i Rame o „malom Šengenu“

Zorana Stekovic

Još 162 novozaraženih u našoj zemlji, Kovid-19 odneo još 5 života

Katarina Popović

Premijer Japana i predsednik MOK-a dogovorili pomeranje OI za 2021. godinu

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija