22. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Ljubinko Karadžić: Budimo sa našim narodom i kad je dobro i kad je loše

Predsednik Privremenog organa Grada Prištine Ljubinko Karadžić, zajedno sa predstavnikom meštana Aleksandrom Kostićem i saradnicima, posetio je danas na Badnji dan osmočlanu porodicu Predraga Trifunovića iz Preoca.

Predrag je otac petoro dece i živi sa suprugom i ocem u rodnom Preocu. Nije napuštao rodno mesto i odlučan je da ostane na svom ognjištu. Trifunovići žive od minimalca u prilično lošim uslovima. Potrebno je adaptirati kuću, zidove i krov, koji je u izuzetno lošem stanju.

“Drago mi je da smo danas na Badnji dan zajedno sa porodicom Trifunović. Ovo je vrlo čestita i vredna porodica. Videli smo u kakim uslovima žive i učinićemo sve što možemo da im se pomogne, da naredni najradosniji praznik Božić dočekaju u adaptiranoj kući. Ovo petoro zlatnih mališana to zaslužuju. Deca su naša budućnost, i zato, moramo učiniti sve, da im olakšamo i detinjstvo učinimo srećnijim. Sa narodom trebamo biti i kad je dobro i kad me loše” rekao je Karadžić.

Presednik Privremenog organa Grada Prištine Ljubinko Karadžić uručio je mališanima božićne paketiće i rekao da će nastaviti sa posetom socijalno ugroženim porodicama.

Izvor: Radio televizija Gračanica

Related posts

Bar-kodovi obavezni od 31. januara

Nikoleta Dragaš

Vučić: Saradnja Vojske Srbije sa NATO u zajedničkom interesu

Nikoleta Dragaš

Mediteranska bašta Ilića na Margiti

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija