1. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Todosijević posetio meštane sela Valač

Predsednik Privremenog organa Opštine Zvečan Ivan Todosijević obišao je meštane sela Valač i uručio im pakete pomoći uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića.

“Selo Valač je selo koje se nalazi na par kilometara od Zvečana u kome su uglavnom staračka domaćinstva. U selu je zadnjih godina, na žalost, bilo malo investicija ali smo sada napravili plan kada je u pitanju vodosnabdevanje i elektrifikacija sela koji su veliki problem”, rekao je Todosijević i najavio da će lokalna samouprava ove godine pokušati da reši goruće problem stanovnika ovog sela.

Predsednik PO Opštine Zvečan Ivan Todosijević sa saradnicimatokom dana obići će sva domaćinstva u selu Valač i uručiti im pakete pomoći sa prehrambenim proizvodima.

“Odmah posle Božića nastavićemo akciju obilaska svih domaćinstava u našoj opštini”, rekao je Todosijević.

On je naglasio da će sredinom januara biti realizovana humanitarna akcija u saradnji sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta u Zvečanu tokom koje će obići 500 porodica kojima će biti uručeni paketi osnovnih životnih namirnica.

Related posts

Rešeno razbojništvo u Vršcu

Mica Milakov

Muškarac preminuo na ulici na Tesli

Nikola Miloševski

Pedeset intervencija u Hitnoj pomoći prošle noći

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija