21. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predsednica i članovi PO Štimlje obišli raseljene porodice sa teritorije ove opštine

Predsednica Privremenog organa Milena Janićijević sa članovima Sretenom Cvejićem, Ivicom Dimićem, Nenadom Šubarićem i sekretarom Nebojšom Maksimovićem obišla je raseljene porodice sa teritorije opštine Štimlje u cilju upoznavanja sa problemima sa kojima se te porodice suočavaju i razgovarala je o načinima na koji se ti problemi mogu rešiti. Tom prilikom je predsednica PO Štimlje uručila skromne poklone.

U Donjoj Gušterici obišli su devetočlanu porodicu Stanislava Stakića. Stakići žive u porodičnoj kući od oko 80 kvadrata koja još uvek nije u potpunosti završena pa su izrazli potrebu za građevinskim materijalom kako bi završili gradnju kuće.

U Skulanevu su posetili porodicu Milosavljević. Vasa Milosvaljević živi u nezavršenoj kući sa suprugom i kćerkom i, takođe, su izrazili potrebu za građevinskim materijalom za završetak kuće.

U Preocu je Privremeni organ opštine Štimlje posetio porodicu Mirić Dragana koji sa suprugom i još dvoje maloletne dece živi u kući koju je sam izgradio. U razgovoru Mirići su naglasili da bi bilo kakva pomoć dobrodošla.

Sve porodice su izrazile zahvalnost što je SO Štimlje pokazala zainteresovanost da se upozna sa problemima koji ih muče i pronalaženju načina kako da se ti problemi reše.

Related posts

VUČIĆ I SNS UBEDLJIVO NAJJAČI! Prema najnovijem istraživanju VERUJE IM ČAK 54 ODSTO GRAĐANA SRBIJE!

Nikoleta Dragaš

PREDSEDNIK VUČIĆ NA TV PINK: Mislili smo da imamo posla sa civilizovanim ljudima, NEKAŽNJENOG NASILJA OD DANAS NEĆE BITI!

Mica Milakov

VUČIĆ ZAPOČINJE KAMPANJU BUDUĆNOST SRBIJE

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija