24. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Alibunar Društvo Najvažnije Vesti

Od Opštine Alibunar 1.600 novogodišnjih paketića

Oko 1600 paketića obezbeđeno je za decu uzrasta do deset godina u svim mesnim zajednicama Opštine Alibunar. Mališani su bili u prilici da se druže i igraju sa Deda Mrazom.

U Dobrici, Novom Kozjaku, Ilandži, Seleušu, Janošiku, Lokvama, Nikolincima, Banatskom Karlovcu, Vladimirovcu i Alibunaru od ranog jutra deljeni su paketići mališanima. Podjednako su bili srećni i zadovoljni kako deca tako i roditelji.

Najveće zadovoljstvo je prilika da Deda Mraz dođe u svako mesto,  da se druže sa njim, slikaju i igraju – izjavila je Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga.

– Lepo je što je Deda Mraz stigao do svakog deteta da ga obraduje. Paketić je skroman ali pun ljubavi i topline i to je ono najvažnije. Iako je hladno vidite da je plato pun i tako je bilo gotovo u svakoj mesnoj zajednici. Deca se raduju, a dečji osmeh je najvažniji na svetu i to je najvažnije. Napunili smo se pozitivnom energijom. Radost, sreća i zadovoljstvo dece na svakom koraku je ono što puni baterije i daje nam energije i prostora za dalji rad. Odziv je bio lep i to je ono što je pokazatelj da smo uradili pravu stvar da su nam deca srećna i zadovoljna. To je ono što je najvažnije – navela je Danijela Lončar.

Predsednik Opštine Alibunar Dušan Dakić navodi da je zadovoljan odzivom.

– Ovo je završni deo u Alibunaru pošto je autobus sa deda mrazom obišsao celu opštinu svih deset naseljenih mesta. dečji osmeh i zadovoljstvo i radost koja se vidi ne može se iskazati. Ovo je lep događaj, ne treba žaliti ni truda, vremena, ni novca – rekao je Dakić.

Paketiće su obezbedili lokalna samouprava, javna preduzeća, Centar za kulturu, kao i društveno odgovorne kompanije.

Related posts

Pavićević i Jovović u poseti Dečanima i Đakovici

Luka Tešanović

Ministar Đorđević u Pančevu i Kovinu

Nikoleta Dragaš

Dodeljena odlikovanja povodom Dana državnosti Srbije

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija