29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Opovo Vesti

„Verovali ili ne“ Deda Mraz u Opovu

Kao i prethodnih godina Kulturni centar Opovo je organizovao novogodišnju predstavu za decu, a lokalna samouprava obezbedila novogodišnje paketiće za sve prisutne mališane.

Predstava „Verovali ili ne“ u izvedbi Dečijeg pozorišta „Čarapa“ iz Beograda i ovog puta je imala i edukativni karakter, a odlično kostimirani glumci sjajno su obavili svoj posao i izmamili brojne aplauze i smeh u publici.

Na kraju predstave pridružio se i Deda Mraz, koji je podelio paketiće. Deca su bila prezadovoljna, a roditelji pohvalili ovaj gest lokalne samouprave.

Direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić se zahvalila lokalnoj samoupravi na paketićima i najavila program za januar.

„Kao i svake godine organizujemo novogodišnju predstavu za decu, a lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine dr Zoranu tasiću se zahvaljujem što su obezbedili paketiće za prisutnu decu. Danas nas očekuje i novogodišnji vašar, a 10. januara i dve nove bioskopske projekcije. Takođe, iskoristila bih priliku da građanima naše opštine četstitam novogodišnje i božićne praznike“, izjavila je Katarina Nikolić Ralić.

Sa današnjim danom završava se kulturni program u ovoj godini, a kako najavljuje Kulturni centar Opovo i naredne godine očekuju nas bogati kulturni sadržaji.

Related posts

Pijan nasrnuo na policiju u vreme zabrane kretanja

Mica Milakov

Više od 6000 slučajeva zaraze koronavirusa

Jelena Obradović

Poziv hraniteljskim porodicama

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija