18. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Opovo Vesti

„Verovali ili ne“ Deda Mraz u Opovu

Kao i prethodnih godina Kulturni centar Opovo je organizovao novogodišnju predstavu za decu, a lokalna samouprava obezbedila novogodišnje paketiće za sve prisutne mališane.

Predstava „Verovali ili ne“ u izvedbi Dečijeg pozorišta „Čarapa“ iz Beograda i ovog puta je imala i edukativni karakter, a odlično kostimirani glumci sjajno su obavili svoj posao i izmamili brojne aplauze i smeh u publici.

Na kraju predstave pridružio se i Deda Mraz, koji je podelio paketiće. Deca su bila prezadovoljna, a roditelji pohvalili ovaj gest lokalne samouprave.

Direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić se zahvalila lokalnoj samoupravi na paketićima i najavila program za januar.

„Kao i svake godine organizujemo novogodišnju predstavu za decu, a lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine dr Zoranu tasiću se zahvaljujem što su obezbedili paketiće za prisutnu decu. Danas nas očekuje i novogodišnji vašar, a 10. januara i dve nove bioskopske projekcije. Takođe, iskoristila bih priliku da građanima naše opštine četstitam novogodišnje i božićne praznike“, izjavila je Katarina Nikolić Ralić.

Sa današnjim danom završava se kulturni program u ovoj godini, a kako najavljuje Kulturni centar Opovo i naredne godine očekuju nas bogati kulturni sadržaji.

Related posts

Vučić: Makronov dolazak u Beograd velika čast za Srbiju

Nikoleta Dragaš

Država nedvosmisleno pokazuje da je za Srbiju Južni Banat bitan . Predsednik Vučić juče u Kuli podsetio o veličini investicije „ZTF“ u Pančevu, dok je premijerka Ana Brnabić u dve posete Vršcu naglasila značaj ulaganja u Južni Banat.

Mica Milakov

Lenka vraćena porodici Savić iz Subotice

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija