28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Članovi SNS-a donirali ogrev u Dolovu

Članovi Srpske napredne stranke ličnim donacijama pomogli su u prikupljanju sredstava za ogrev. Više od deset metara drva za zimu dobile su četiri socijalno ugrožene porodice iz Dolova.

Porodice Milenović, Dragojević, Ognjenović i Čikoš iz Dolova dobile su ogrev za zimu. Članovi Srpske napredne stranke saznali su da porodice teško žive i da imaju problema sa nabavkom drva za ogrev. Srđan Milenović iz Dolova je samohrani otac sa troje maloletne dece.

Znači mi dosta ovaj ogrev. Imam tri ćerke, ne žive sa mnom ali dolaze kod mene često i baš zbog toga mi znači puno – objasnio je Srđan Milenović.

Želim da se zahvalim Srpskoj naprednoj stranci za drva, pošto sam bolestan, ne mogu da radim. Supruga i ja smo sami, podstanari smo, tako da mnogo hvala članovima ove stranke – kazao je Mićo Dragojević.

Pomoću donacija članova stranke, odlučeno je da pomognu porodicama da bi one mogle dočekati novogodišnje i božićne praznike u toplom domu, naveo je Saša Levnajić poverenik SNS-a.

– Ovo je još jedna u nizu akcija koju sprovodimo. Gledamo da se pre svega orijentišemo ka običnim ljudima, običnim građanima, socijalno ugroženim i nemamo problem da odvojimo koliko možemo. Naši članovi su spremni i solidarni uvek za svaku akciju ovakvog tipa. Pomagali smo i ranije na različite načine, a pomagaćemo i ubuduće – naveo je Saša Levnajić.

– Ova akcija namenjena je za četiri porodice. Čuli smo da imaju problema oko nabavke ogrevnog materijala. Skupili smo sredstva i obezbedili ogrevni materijal koji je sada stigao. Ovo je samo jedna u nizu akcija „Pomozimo komšiji“. Bilo je dosta akcija pre ove, a obećavamo da će u 2020. godini takvih akcija biti još više – istakao je Dragoslav Gligorijev, poverenik Mesnog odbora SNS-a u Dolovu.

Članovi Srpske napredne stranke pomagaće i ubuduće, jer humanost i solidarnost su nešto što odlikuje sve članove ove stranke pa tako su i ovom prilikom pokazali upravo te vrednosti – zaključuje Levnajić.

Related posts

Zbog ogromnog interesovanja TV Pink ponovo emitovala dokumentarni film „Progon“

Mica Milakov

Politički triler u Šapcu: Zelenović i saradnik Mijailović u ulozi „kako sačuvati fotelje i vlast“ po svaku cenu!

Nikola Toadjer

Mihajlović: „Brzina od 150km se neće tolerisati!“

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija