28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Mesna zajednica Jabuka obezbedila deci paketiće

Mesna zajednica Jabuke obezbedila je novogodišnje paketiće za decu od tri godine do predškolskog uzrasta iz vrtića u Jabuci. Pokloni Mesne zajednice Jabuka obezbeđeni su za ukupno 56 mališana.

U vrtiću pri Osnovnoj školi „Goce Delčev“ u Jabuci podeljeni su paketići. Slobodan Ilić, predsednik MZ Jabuka istakao je da je pored slikanja sa Deda Mrazom i poklona mališanima prikazana i predstava glumaca pozorišne trupe „Mali princ“ koja radi pri Domu kulture „Kočo Racin“, koji su ujedno i učenici škole „Goce Delčev“.

– Petu godinu za redom poštujemo tradiciju da Mesna zajednica deli paketiće u Jabuci. Ove godine smo obezbedili 56 paketića za svako dete iz vrtića. Organizovano je slikanje sa Deda Mrazom, priredba, a tu je i naša mlada glumačka trupa „Mali princ“, tako da su deca oduševljena. Ovim putem bih se zahvalio prijateljima Mesne zajednice koji su nam pomogli u obezbeđivanju paketića – izjavio je Ilić.

U organizaciji škole funkcioniše i vrtić uzrasta od tri do pet i po godina koji su podeljeni u dve grupe, kaže Milosav Urošević direktor Osnovne škole „Goce Delčev“ iz Jabuke. On napominje da je veoma zahvalan što se podržavaju ustanove vrtića i škole.

Mesna zajednica Jabuka je ove godine obezbedila vrtiću i kućicu u dvorištu koja će deci omogućiti što prijatniji boravak i zabavu.

Related posts

Pančevo: Uhapšena zbog ubistva 77-godišnje žene

Nikola Toadjer

Deo Starčeva bez vode

Nikoleta Dragaš

Piksi napustio Gvangdžo

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija