23. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Predsednik Vučić obišao hotel „Fruške terme“

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas hotel „Fruške terme“ na Fruškoj gori, jedan od najvećih u Srbiji, i najavio da će biti urađen put od 9,5 kilometara do Iriškog venca, kako bi bio „bliži“ turistima.

Predsednik Vučić je, sa vlasnikom i direktorom hotela Milinkom Cicmilom i zaposlenima, obišao kompleks koji je otvoren u septembru, a prostire se na 29.000 kvadratnih metara.

Konstatujući da je hotel jako lep, predsednik Vučić je rekao da je u njega uloženo 28 miliona evra i da je deo dala država.

„To je zaslužilo podršku države i dobilo je podršku države“, naglasio je Vučić.

Kaže da je za njega važno da naši građani više neće morati da idu u mađarske i slovenačke banje i dodao da je uveren da će više ljudi dolaziti ovde.

Hotel raspolaže sa 205 soba i apartmana, od kojih su četiri sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Termalni spa centar se prostire na 7.500 kvadratnih metara sa 12 sauna i parnih kupatila i osam bazena sa termo-mineralnom vodom ukupne vodene površine oko 1.500 kvadratnih metara.

Hotelski kompleks „Fruške terme“ deo je Promont Group DOO koji u okviru svog poslovanja poseduju i Hotel „Premier Aqua“ i etno kompleks „Vrdnička kula“.

Related posts

Na njive samo mašinama i traktorima

Katarina Popović

Kovačica: Topli obroci za socijalno ugrožene i osobe starije od 65 godina

Jelena Obradović

Predsednik Vučić: Napadaju me za sve što se dogodi u ovoj zemlji, čak i za ono što misle da ću da uradim

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija