30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Donacije aktivista SNS ugroženim porodicama u Kovinu

Članovi Srpske napredne stranke, ličnim donacijama, kupili su ogrev za jednu socijalno ugroženu porodicu u Kovinu i poklonili televizore udruženjima penzionera u Deliblatu i Bavaništu. Oni su danas uručili pomoć i poklone u ova tri mesta.

Penzionerka Suzana Pavlović iz Kovina živi teško, s obzirom da ima penziju oko 10 hiljada dinara. Ipak, da neko brine o ovoj kategoriji stanovništva dokazali su članovi opštisnkog odbora Sprske napredne stranke iz Kovina. Naime, oni su ličnim sredstvima koje su sakupili kupili ogrev Suzani Pavlović, pomogli u sečenji i utovaru.

Prema rečima predsednica Opštinskog odbora SNS u Kovinu Sanje Petrović, svi članovi i aktivisti ove stranke brinu o svim građanima pa i o onima koji žive u teškim uslovima. Sakupili su se , skupili sredstva i kupili drva Suzani Pavlović koja će ovu zimu provesti u toplom.

Tu nije bio kraj pomoći. Kupljeni su televizori koji su podeljeni u dva društva penzionera u Deliblatu i Bavaništu. Deliblato, koje je nedavno posetila i premijerka Ana Brnabić tokom otvaranja novog puta. U Deliblato se dosta ulaže, i tu nije kraj. Penzioneri iz ovog mesta dobili su televizor na poklon od članova SNS.

Penzioneri u Bavaništu takođe su dobili televizor. Pored toga dobili su obećanja da će dobiti i nov prostor, kako bi penzioneri što kvalitetnije provodili svoje slobodno vreme, pogotovu četvrtkom kada je u ovom mestu pijačni dan.

Ovakve akcije nastaviće se i u narednom periodu.

Related posts

HUMANO: Kompanija „Ekounija“ donirala maske i posteljinu pančevačkoj Bolnici

Katarina Popović

Predsednik Aleksandar Vučić najoštrije osudio uvrede i pretnje na račun novinara

Mica Milakov

U prethodna 24 sata nema preminulih od kovida 19

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija