28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija

Servisne informacije za 23. decembar

VREME –  U Pančevu  pre podne oblačno, posle podne kiša. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 7, maksimalna dnevna 9 stepeni.

U Pančevu naredne nedelje oblačno sa smanjenjem padavina I blagim razvedravanjem. Minimalna temperatura od 0 do 7, maksimalna dnevna od 8 do 11 stepeni.

BIOPROGNOZA – Очекивана промена времена неће пријати осетљивим особама. Тегобе су могуће код хроничних болесника, а посебно се астматичарима и особама са повишеним крвним притиском препоручује да послушају савете лекара. Реуматски болови и главобоља ће бити изражени код метеоропата. Додатна опрезност је потребна свим учесницима у саобраћају.

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostala Kozaračka ulica od

Novoseljanskog puta do crkve Svetog Save.Vode neće biti do završetka radova na mreži a cisterna sa pijaćom vodom nalazi se ispred vrtića na Misi.

HITNA43 – ambulantna pregleda, 7 – kućnih poseta, 12 – dece .  Pomoć su tražili hronični bolesnici sa povišenim krvnim  pritiskom, virusi. Bez saobraćajnih nezgoda i bez intervencija na javnom mestu. Kućna poseta u kačarevu. Prevozi za Beograd  bilo ih je 3

Subota i Nedelja – Dežurna ambulanta Gornji grad od 7 do 19 sati, subotom  dežuraju ambulante Donji Grad, Mladost, Novi Svet, Strelište od 7 do 13 sati

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE  –    2 dečaka i 4 devojčice

JKP GREJANJE – 

Zbog velike havarije izazvane pucanjem toplovodne cevi u Ulici Moše Pijade 120, u većem delu Koteža 1  neće biti isporuke toplotne energije u prepodnevnom režimu.

Bez isporuke toplotne energije ostaće sledeće ulice: Vršačka, Novosadska, delovi Braće Jovanovića, delovi Stevana Šupljikca i delovi Oslobođenja.

JKP Grejanje apeluje na korisnike da imaju razumevanja, jer se radi o komplikovanijoj sanaciji koja zahteva raskopavanje betonskih kocki i asfalta, što produžava vreme saniranja, a samim tim i prekid isporuke toplotne energije.

ATP –Zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića, došlo je do izmena saobraćaja na linijama ATP-a.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom.Uvode se privremena stajališta u ulici Moše Pijade  ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada i u ulici Svetog Save ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Buba Mara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod Sup-a. U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju  ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlazku.

Autobusi koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koriste  trasu : AS – ul.Svetog Save (koriste se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan kašnjenja i izostanaka nema kaže  dispečar u ATP-u

Od 15.01.2019.godine, u gradskom saobraćaju, JKP ATP primenjuje se red vožnje koji važi za vreme školskog raspusta uz dodatne polaske na sledećim linijama :

– Linija 3 Stari Tamiš-Pančevo-Jabuka : dodatni polasci u 12:00 časova iz centra Grada ka Starom Tamišu i Jabuci i u 12:30 časova iz Starog Tamiša i Jabuke, –

  • Linija 4 Centar-Mladost-Minel : dodatni polasci u 12:00,18:00 i 19:00 časova iz centra Grada ka Minelu i 12:30 iz Minela ka centru Grada i
  • Linija 6 Centar-Strelište-RNP : dodatni polasci u 12:00 (do Vojlovice),18:00 (do RNP-a) i 19:00 časova (do Vojlovice) iz centra Grada i 12:30 (iz Vojlovice), 18:30 (od RNP-a) i 19:30 (iz Vojlovice) do Autobuske stanice
  • Autobusi za Beograd saobraćaju od 4.45, a od 5.30 do 19.30 radnim danima saobraćaju na svakih 15 minuta,  u jutarnjim satima od 5.30 do 8.30 saobraćaju i novim putem.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ – Voz iz Vršca za Beograd kasni oko sat vremena, tako da će iz Pančeva za Beograd krenuti tek oko 7 sati i 30 minuta

Voz za Vršac  saobrača normalno dok  šinobus za Zrenjanin  ne saobraća zbog renoviranja pruge.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka putničkog voza iz Vršca, sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

 Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

 „Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev.

Dana 23.12.2019. g. se zbog PLANIRANIH  radova na el.mreži isključuju:
1. Vladimirovac Celo naselje osim :

Kolonije , C.Lazara 2 – 32 , Baštenske , B.Jedinstva i Omladinske 2 – 16 , 1 – 17.

09:30-14:30
2. Ban.Karlovac Nemanjina od Vojvode Mišića do Vojvode Stepe(parna strana) 08:30-10:30
3. Ban.Karlovac Nemanjina od Vojvode Mišića do Vojvode Stepe(neparna strana) 11:00-13:00
4. Ban.Karlovac Ul Drinska 09:00-10:00
5. Ban.Karlovac Ul Vojvode Stepe i ul.I.L.Ribara  od Vojvode Mišića do Vojvode Stepe 11:30-13:30
6. Pančevo I.Cankara ,Đ.Daničića i M.P.Alasa 14:00-15:00

 

Related posts

Češka delegacija posetila opštinu Bela Crkva

Nikoleta Dragaš

Sanja Marić šampionka otvorenog prvenstva Beograda u atletici

Nikoleta Dragaš

PENZIONERI : Koji su motivi sudije Gavrančić da ponavlja greške na štetu Vrščana?

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija