29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Završen 9. Novogodišnji bazar

U cilju stvaranja prazničnog raspoloženja, u susret novoj 2020.  godini, ispred Gradske uprave održan je 9. Novogodišnji bazar, koji se i zvanično završio. Ove godine se pod šatorom okupio veliki broj izlagača iz Pančeva, ali i okolnih mesta.

U okviru Novogodišnjeg bazara na platou ispred Gradske uprave pripremljen je bogat kulturno-umetnički program za decu i odrasle. Osim uživanja u kupovini najmlađi posetioci mogli su da se zabave  tokom celodnevnih novogodišnjih radionica u holu Gradske uprave.

Svoje proizvode predstavio je  veliki broj izlagača, koji su ponudili kolače, ukrase, i raznovrsne ručne radove svima koji su i ove godine posetili Novogodišnji bazar.

Na ovogodišjnem bazaru našle su se slatke i slane poslastice, bilo je i raznovrsnog pića, ali i ručno rađenog nakita kao i božićnih ukrasa. Za sam kraj Novogodišnjeg bazara, koordinator Gordana Ćirić je rekla da je zadovoljna kao je Bazar prošao i koliko je posetilaca imao.

Novogodišnji bazar polako prelazi u tradiciju, kako bi Pančevci mogli  da nabave sve za proslavu predstojećih praznika.

Related posts

VELIČANSTVENO-Oko 40.000 ljudi na Trgu Slobode!Vučić : Dosta je bilo pljačkaške vlasti, vreme je da neko radi za BUDUĆNOST!

Mica Milakov

Čestitka predsednika gardistima povodom Dana jedinice

Katarina Popović

Predsednik Vučić na konferenciji Američko-izraelskog komiteta

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija