20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kovin Najvažnije Vesti

Paketići najmlađima u Kovinu

U Centru za kulturu Kovin podeljeno je oko 500 paketića najmlađima. Deca su bila u prilici da pogledaju predstavu u izvođenju „Panteatra“ iz Beograda.

Opština Kovin i Turistička organizacija Kovina četvrtu godinu zaredom organizovali su dodelu paketića i pozorišnu predstavu „Anin novogodišnji san“ pozorišta „Panteatar“ iz Beograda.

Sanja Petrović, predsednica Opštine Kovin, istakla je da su ove godine pored kićenja jelke za najmlađe sugrađane organizovali dodelu paketića i pozorišnu predstavu.

  • Posle mnogo smeha pozitivne energije i istinske radosti dece i roditelja, danas smo obezbedili uz pomoć naše Turističke organizacije i podelili oko 500 paketića za naše najmlađe. Svake godine se trudimo da ih obradujemo na drugačiji način. Ranijih godina dodela paketića bila je zajedno sa otvaranjem klizališta ispred Centra za kulturu – rekla je Petrović.

Sledeće godine božićni i novogodišnji praznici u Kovinu biće posebni jer će centar dešavanja biti u dečjem selu. To je projekat koji će biti završen  do kraja sledeće godine pa će centar dešavanja biti upravo tamo, zaključila je Sanja Petrović.

Related posts

Obeležena 21 godina od bombardovanja kineske ambasade

Zorana Stekovic

Vučić po izlasku iz bolnice na svom radnom mestu

Nikoleta Dragaš

U Pančevu proglašena lokalna lista SNS „Aleksandar Vučić-za našu decu“

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija