31. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić na sastanku sa Ramom i Zaevim

Predsednik Aleksandar Vučić otputovao je u Tiranui, gde se danas i sutra održava sastanak lidera Zapadnog Balkana o „malom šengenu“.

Oko 17 sati počeo je trilateralni sastanak predsednika Srbije Vučića, premijera Albanije Edija Rame i premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva.

Oni će oko 19 sati u hotelu „Rogner“ prisustvovati donatorskom koncertu „Nikada nećete biti sami“.

U subotu će učesnici skupa obići Drač, gde je bio epicentar razornog zemljotresa koji je pogodio Albaniju krajem novembra, a potom će biti održan susret lidera Zapadnog Balkana.

Predviđen je i njihov susret s predstavnicima međunarodnih organizacija i institucija, a nakon toga konferencija za medije.

Takođe, predsednik Crne Gore Milo Đukanović će, kako je potvrđeno u Podgorici, učestvovati sutra na sastanku u okviru trilateralne inicijative Srbije, Albanije i Severne Makedonije o tzv. „malom šengenu“.

Uoči puta u Tiranu, predsednik Vučić je rekao da je zadovoljan zbog toga i da se nada da će ta inicijativa, u kojoj su za sada Srbija, Albanija i Severna Makedonija, biti šira.

 

Related posts

Marš na Drinu se i večeras orio Srbijom!

Jelena Belić

Centar za psihološku pomoć u Kovačici

Mica Milakov

Zorana Arunović uručila donaciju šampiona Infektivnoj klinici

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija