5. juna 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Funkcioneri i aktivisti SNS Alibunar slobodno vreme koristili za čišćenje Deliblatske Peščare

Srpska napredna stranka Alibunar sprovela je akciju čišćenja Devojačkog bunara kroz koju je ukazala koliko je bitno pomoći svojim sugrađanima i čuvati parkove prirode. I u prethodnom periodu aktivisti i funkcioneri iz ove Opštine nakon radnog vremena uređivali su zelene oaze, ali i sređivali i druge delove ove Opštine

Članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Alibunar pružili su primer kako treba brinuti o zaštiti životne sredine, parkovima kao i građanima, tako što su u popodnevnim satima, nakon radnog vremena čistili Deliblatsku peščaru. Više od sto aktivista i članova SNS uređivalo je park u samom centru Peska.

Poverenica OO SNS u Alibunar Danijela Lončar , istakla je da je veoma bitno, da se očuva park prirode u Deliblatskoj peščari, navodeći da su članovi i aktivisti ove stranke iskoristili svoje slobodno vreme kako bi uredili peščaru.

Peščaru je čistio i Marko Popadić, direktor JKP„ Gradska čistoća“ Beograd koji je svoje slobodno vreme iskoristio kako bi pomogao u čišćenju.

Srpska napredna stranka, ovakvim akcijama širom južnog Banata, pruža primer dobre prakse i kako bi trebalo da izgleda uređeno i organizovano društvo.

„Za SNS nema male i veće akcije, pošto našim svakodnevnim delovanjem pokazujemo kako se društvo razvija i kako bi trebalo svi da se ponašamo prema našim komšijama, prijateljima,sugrađanima,zelenim površinama i parkovima“, saopštili su iz opštinskog odbora ove stranke u Alibunaru.

Related posts

Malo ambulantnih pregleda, dosta intervencija na javnom mestu

Nikoleta Dragaš

Vučić čestitao Trampu Dan nezavisnosti SAD

Zorana Stekovic

Vučić i Palmer prvo u „četiri oka“, pa sa saradnicima

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija