27. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Funkcioneri i aktivisti SNS Alibunar slobodno vreme koristili za čišćenje Deliblatske Peščare

Srpska napredna stranka Alibunar sprovela je akciju čišćenja Devojačkog bunara kroz koju je ukazala koliko je bitno pomoći svojim sugrađanima i čuvati parkove prirode. I u prethodnom periodu aktivisti i funkcioneri iz ove Opštine nakon radnog vremena uređivali su zelene oaze, ali i sređivali i druge delove ove Opštine

Članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Alibunar pružili su primer kako treba brinuti o zaštiti životne sredine, parkovima kao i građanima, tako što su u popodnevnim satima, nakon radnog vremena čistili Deliblatsku peščaru. Više od sto aktivista i članova SNS uređivalo je park u samom centru Peska.

Poverenica OO SNS u Alibunar Danijela Lončar , istakla je da je veoma bitno, da se očuva park prirode u Deliblatskoj peščari, navodeći da su članovi i aktivisti ove stranke iskoristili svoje slobodno vreme kako bi uredili peščaru.

Peščaru je čistio i Marko Popadić, direktor JKP„ Gradska čistoća“ Beograd koji je svoje slobodno vreme iskoristio kako bi pomogao u čišćenju.

Srpska napredna stranka, ovakvim akcijama širom južnog Banata, pruža primer dobre prakse i kako bi trebalo da izgleda uređeno i organizovano društvo.

„Za SNS nema male i veće akcije, pošto našim svakodnevnim delovanjem pokazujemo kako se društvo razvija i kako bi trebalo svi da se ponašamo prema našim komšijama, prijateljima,sugrađanima,zelenim površinama i parkovima“, saopštili su iz opštinskog odbora ove stranke u Alibunaru.

Related posts

Još jedna ozbiljna nemačka kompanija u Pančevu

Jelena Belić

Omoljica, Brestovac i Ivanovo u utorak bez vode

Jelena Obradović

Novi datumi popuštanja mera

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija