3. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Veliki generacijski koncert „Paunovića“

Velikim generacijskim konertom KUD „Stanko Punović“ NIS Rafinerije nafte Pančevo uspešno je završilo ovu godinu. Preko 450 učesnika igralo je  pred prepunom Halom sportova, a koncert je završen  atraktivnom Vranjanskom svitom.

Hala sportova bila je mala da primi sve one koji su želeli da uživaju u tradicinalnog generacijskom koncertu KUD-a „Stanko Paunović“ NIS Rafinerije nafte Pančevo, kojim ovo društovo i završava sa nastupima u jednoj godini. Veliki broj mališana imao je priliku da pokaže sta je naučio,  ali i da kaže zašto se bavi folklorom.

Koncert je počeo Igrama iz Janja, iz Republike Srpske, koreografijom koja je od ove godine na repertoaru društva. Zatim su se smenjivali svi učesnici, od najmljđih, do veterana, kao i orkestara koju su deo društva. Dejan Trifunović, umetnički direktor KUD-a Stanko Paunović, veoma je zadovoljan godinom koja je na izmaku.

Publika je uživala u koreografijama i sjajnim izvođenjima i već očekuje novi koncert KUD-a „Stanko Paunović“ NIS RNP.

Related posts

Jovanović: Ako Milošević bude slavio „Oluju“, sutra će tražiti da kosmetski Srbi slave zločine „OVK“

Nikoleta Dragaš

Vučić sa direktorom pekinškog Muzeja Zabranjeni grad

Zorana Stekovic

Netipična vrsta ribe u specijalnom rezervatu prirode „Kraljevac“

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija