25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Održana redovna sednica Skupštine Sportskog saveza Pančevo

U maloj sali Gradske uprave održana je redovna sednica Skupštine Sportskog saveza Pančevo. Na sednici je, u prisustvu predstavnika velikog broja sportskih klubova, usvojen izveštaj Nadzornog odbora Sportskog saveza Pančevo, finansijski izveštaj za 2018. godinu, informacije o aktivnostima u 2019. i planovi za 2020. godinu.

Veliki broj predstavnika sportkih klubova, sportskih radnika i delegata prisustvovao je redovnoj sednici Skupštine Sportskog saveza Pančevo za 2019. godinu, koja je održana u maloj sali Gradske uprave. Na sednici su usvojeni izveštaji, informacije o aktivnostima u prethodnom periodu i planovi za sledeću godinu.

Pored predstavnika Sportskog saveza i sportskih radnika sednici je prisustvovao gradonačelnik Saša Pavlov. On je istakao da je 2019. sportska godina bila izuzetno uspešna, a da je Grad izdvojio više od 350 miliona dinara za sport.

Uskoro će biti proglašeni i najbolji sportisti grada Pančeva za 2019. godinu.

Na sednici je usvojen izveštaj Nadzornog odbora Sportskog saveza Pančevo, finansijski izveštaj za 2018. godinu, informacije o aktivnostima u 2019. i planovi za 2020. godinu.

Related posts

Reagovanje na rad Komisije za ocenu projekata u oblasti javnog informisanja u Šapcu

Nikoleta Dragaš

Današnji „Heroji dana“ briju o starijim sugrađanima

Nikola Miloševski

Vulin: Ugljanina ili lečite ili hapsite!

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija