10. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Srbija Vesti

„Pisnička češka“ otvorila predbožićni koncert

U ambasadi Češke Republike organizovan je tradicionalni predbožićni koncert, na kom je nastupio hor „Raspevani profesori“.

U ambasadi Češke Republike u Beogradu održana je predbožićna svečanost. Priliku da razmene svoje utiske o odlazećoj 2019. godini imale su zvanice na svečanom koktelu, nakon kog su svi moglu da uživaju u koncertu hora „Raspevani profesori“ iz Vršca. Ambasador Češke u Beogradu Tomaš Kuhta istakao je da je predbožićni koncert lepa prilika da za pripremu predstojećih praznika.

Češki ambasador Tomaš Kuhta ističe da su odnosi Srbije i Češke veoma dobri, a da je saradnja dve zemlje tokom 2019. godine bila na najvišem mogućem nivou.

Nakon koktela nastupio je vršački hor „Raspevani profesori“. Koncert je otvoren pesmom „Pisnička češka“, tradicionalnom češkom pesmom, nakon koje je publika imala priliku da čuje tradicionalnu afričku pesmu, zatim i škotsku, izvorne pesme iz Srbije, džez standarde i hit legendarnih „Bitlsa“ „Can’t buy me love“.

Related posts

Predavanje u Preventivnom povodom Svetskog dana borbe protiv dijabetesa

Jasmina Petkovic

U Srbiji 41 oboleo

Jelena Belić

NEBOJŠA ZELENOVIĆ PREKO GIK-a POKUŠAVA DA OPSTRUIŠE IZBORE I VOLjU GRAĐANA ŠAPCA

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija